Warning: Creating default object from empty value in /home/armansof/public_html/blog/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
یادگیری ماشین چه تاثیری بر کسب و کارها دارد؟(بخش دوم) UA-119771777-1
هوش مصنوعییادگیری ماشین

یادگیری ماشین چه تاثیری بر کسب و کارها دارد؟(بخش دوم)

By آبان ۱۹, ۱۳۹۷ No Comments

در بخش اول مطلب بیان کردیم که یادگیری ماشین و هوش مصنوعی چگونه و از چه راه هایی می توانند بر کسب و کارها و زندگی آینده ما تاثیر بگذارند. در ادامه به بیان و شرح ادامه این تاثیرات خواهیم پرداخت.

چگونه گوگل محدوده پیش بینی را توسعه می دهد

گوگل خود را به صراحت یک شرکت توسعه دهنده یادگیری ماشین خطاب می کند. این الگوریتم ها برای کمک به رتبه بندی وب سایت شما طراحی شده است. دنیای جدید رد حال شکل گیری است دیگر بر اسا معیارها رایج و قدیمی سایت ها رتبه بندی نخواهند شد. گوگل است که تشخیص می دهد چگونه و بر چه اساسی سایت ها را رنک کند و همه اینها بر اساس یادگیری ماشین رخ میدهد نه براساس اعمال سلیقه گوگل

جدای از جستجو و رتبه بندی سایت ها گوگل تمرکز خود را بر روی وسایل نقلیه مبتنی بر AI  قرار داده است. وسایلی که می توانند آینده حمل و نقل بشر ار دگرگون کنند.

کافی است شما تایپ کنید، “خرید من” گوگل بلافاصله از طریق جیمیل خود شروع به ارسال تبلیغات مرتبط با جست و جوهای پیشین شما می کند. یا اگر در محدوده ای که قبلا رستوران های جستجو کرده الید باشید گوگل بلافاصله این جستج. ها را بهع شما یادآوری می کند. شاید این نوع از شخصی سازی ارتباط کمی آزاردهنده یا ترسناک باشد ولی این مدلی است که گئگل برای آینده در نظر گرفته است.

نتایج شخصی م یتوانند مهم باشند. در دنیایی که ۴۵ % خرید ها از روی عادت ها شکل می گیرند. تحقیقات رفتاری مانند طلا برای کسب و کارها هستند. برای کارآفرینان داشتن یک ایده مانند گنج است و این کاری است که هوش مصنوعی می تواند برای آن هاذ انجام دهد.

آینده یادگیری عمیق  (Deep Learning)  در گوکل

گوگل برنامه های منظم و متمزکز خود را در تیم های هوش مصنوعی بر ور ی یادگیری عمیق گذشاته است. پروژه ای با نام “مغز گوگل”. ابزاری قدرتمند که پیوسته  در حال یادگیری و توسعه است. برای مثال با همین پروژه توانست یوتیوب را به جایگاه فعلی برساند و این خود کار به مراتب بزرگی به حساب می آید.

در سال ۲۰۱۳ گوگل یک شرکت انگلیسی را به اسم DeepMind  را خریداری کرد. شرکتی که فعالیتش بر مبنای هوش مصنوعی (AI)  بود. الگوریتم های این شرکت به نوعی برای بازی آتاری طراحی شده بود که از هر انسانی بهتر این کار ار انجام میداد.

گوگل از تجربیات این شرکت برای طراحی پروژه های تصمیم گیری در زمان واقعی و تصمیمات پیش بنی کننده استفاده کرده است. این مسیری است که قدم به قدم گوگل را به جایگاه فعلی اش رسانده است.

یادگیری ماشین چگونه بر کسب و کار تاثیر می گذارد

گوگل محبوب ترین موتور جستجو در این سیاره است. بیش از ۱۰۰ میلیارد جستجو در ماه وجود دارد که سهم ۷۵٫۲ درصدی در بازار موتورهای جستجو را به خود اختصاص داده است. اگر شما صاحب یک کسب و کار هستید، موفقیت شما به طور مستقیم  و غیرمستقیم  به واسطه رتبه بندی های شما در گوگل مشخص می شود. در بروز رسانی های اخیر گوگل کاربری موبایل اهمیت ویژه ای پیدا کرده است و این عامل می تواند یک مزیت رقابتی محسوب شود. همچنین میزان مرتبط بودن سرچ با محتوای سایت که تحت عنوان Bounce Rate  معرفی می شود نیز از دیگر عوامل مهم از نظر گوگل در رنک بندی سایت هاست. می توان این چنین تعبیر کرد که رشد و موفقیت یک کسب و کار و حتی تا حدودی تحلیل های پیش بینی کننده در انحصار گوکل است. به نظر شما این اتفاق نتیجه ای خوبی در برخواهد داشت یا نتیجه بدی را به بار خواهد آورد؟

Leave a Reply